חביבה על הצלחת
דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

הפורום של
חביבה על הצלחת


מנהלת הפורום:
חביבה טל


מכתב פתיחה
עמוד 1 מתוך 25
צפיה בהודעה בעמוד נפרד
עוגות בצק סוכר
marvad210318:27 30/06/2016
עוגות מבצק סוכר הן עוגות מרשימות המקשטות כל אירוע חגיגי. לא חייבים להיות קונדיטור מומחה כדי לאפות עוגות מבצק סוכר. הבאנו לכם מתכון בסיסי להכנת הבצק, אם זה לא יצליח בפעם הראשונה, זה יצליח בפעם הבאה, ומה צריך לעשות אם העוגה לא יצאה מושלמת. קישור למתכון - עוגות מבצק סוכר

 קישורים :
   בר מצווה בכותל
   בר מצווה בכותל
   קייטרינג בירושלים

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
מתכוני פתיתים
Shalom22819:25 23/12/2013
שלום כל מי שאוהב את תחום האוכל ורוצה לקחת חלק בתחרות מגניבה שיצאה באתר של אסם מוזמן זה הקישור של התחרות

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
מתכון טוב לחורף
sivan2523:50 12/12/2013
המתכון הכי טוב שאני מכירה לחורף זה מתכון לעוגת שוקולד חמה שגם יכול לבוא בתור נשנוש וגם קינוח מעולה

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
חדשות- המשך
חביבה00:07 19/12/2010
השבוע קיבלתי את ספר המתכונים של הסידרה הספרדית AMAR של הטלויזיה הספרדית במדריד, בלווית הקדשה אישית של שחקני הסידרה. כהגדרתם - מתכונים של פעם (מתמיד) שטובים להכנה גם כיום... אני קוראת אותם ונהנית, ואולי בעתיד הקרוב אאמץ לי מתכון או יותר ו"אגייר" אותו שיתאים לנו כאן..

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
חג חנוכה שמח מלא אור
leni9017:11 01/12/2010
חביבה כל הכבוד על החדשות והמון תודה על המתכונים שלך שהם תמיד מדויקים מובנים והעיקר מאוד טעימים יישר כוח בברכה לני

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
ת: חג חנוכה שמח מלא אור
חביבה11:32 02/12/2010
לני תודה וחג חנוכה שמח גם לך ולכל הגולשים. אני אמורה גם לקבל ספר מתכוני הסידרה שהם מיצגים את המטבח הספרדי הביתי. אמשיך לעדכן בהמשך. חביבה

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
חג אורים שמח
חביבה11:30 02/12/2010
חנוכה שמח לכל הגולשים,

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
חדשות ...
חביבה13:41 26/11/2010
אני שמחה לשתף אתכם בחדשות טובות : לאחרונה התפרסם מתכון שלי במגזין פפריקה-עוגת חלווה/ביסקוויט ללא אפייה ,שהוא מתכון ישן נושן. כמו כן לאחרונה השתתפתי בתחרות "מתכוני סבתא" בתחרות שנערכה על ידי הטלויזיה הספרדית.מתכון החמין ששלחתי (מתורגם לספרדית)נבחר בין המתכונים הטובים ביותר והתפרסם באתר של הסידרה הספרדית AMAR (של הטלויזיה הספרדית).זאת לרגל השקת ספר מתכוני הסידרה הנ"ל. המתכון מופיע תחת הקטגוריה LEGUMBRES Y VEGETALES שורה שלישית. אני מצרפת כאן את הלינקים בהתאם: תהנו, חביבה

 קישורים :
   המתכון במגזין פפריקה
   מתכון החמין באתר הטלוויזיה הספרדית

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
סלמון צלוי בגריל
danieldany19:18 24/05/2010
מצרכים: 150 גרם פילה סלמון כפית שמן זית קורט מלח גס קורט פלפל שחור גרוס 1כפית גרגירי חרדל לרוטב: 1/2 כוס חלב קוקוס 1/2 כפית אבקת וואסבי 1/4 כפית מלח 1/4 כוס יין סאקה אופן ההכנה: מצפים את נתח הדג בכל התבלינים וצולים בגריל מכל הכיוונים עד לבישול מלא כ- 7 דקות לאחר שמוכן נותנים לו להתקרר בצד כ- 2 דקות. להכנת הרוטב מכניסים לתוך סיר קטן את כל החומרים ומבשלים עד לצמצום והסמכה של הרוטב. להגשה מרפדים את אמצע הצלחת עםם הרוטב ומניחים על את הסלומון . ניתן לקשט בגבעול טימין. המתכון בחסות http://www.hashef.co.il/

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
רוטב צימיצורי לבשר
sigalna113:04 15/04/2010
שלום לכולם, יום העצמאות בפתח וכולנו רוצים להנות מסטייקים טעימים ומיוחדים, לכן אני ממליצה לכן להכין ולהוסיף לבשר רוטב צימיצורי , הוא מאוד פשוט להכנה וטעים ביותר. ושיהיה לכולנו חג שמח

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
חג שמח
ricki_b09:19 26/03/2010
חביבה וחברים. אמנם לא כתבתי מזמן אבל אני מרבה לבקר באתר ולהינות מאחלת לכולנו חג נפלא אביב שמח

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
ת: חג שמח
חביבה11:37 26/03/2010
אכן, הקדמת אותנו... חג שמח לך ולמשפחתך ולכל בית ישראל. התגעגענו אליך, חביבה ודנה

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
פאי תפוחים
sigalna112:33 08/03/2010
שלום לכולם, לפני כחודש חיפשתי לאירועה כמה מתכונים לקינוח ונתקלתי במתכון משגע של פאי תפוחים. אני מאוד ממליצה, הוא קל להכנה ומאוד טעים בצק פריך חוצרים: 2 כוסות קמח 140 גרם מרגרינה קורט מלח 1/4 כוס מים קרים אופן הכנה: 1. מפוררים את המרגרינה בקמח עד שמתקבלים פירורים קטנים 2. מוסיפים מים תוך כדי ערבוב. 3. לשים מעט ויוצרים 2 כדורים ( 1 גדול לבסיס והשני קטן יותר לסגירת הפאי). מילוי תפוחים חומרים: 6 כוסות תפוחים קלופים וחתוכים לפרוסות דקות (לא דקות מדי) 3/4 כוס סוכר 1/2 כוס קוקוס 1 כפית קינמון 1 כף קורנפלור אופן הכנה: 1. מרדדים את כדור הבצק הגדול (לבסיס) שמוכן מראש לגודל קצת יותר מהתבנית ומעבירים אותו אליה בזהירות. 2. מתאימים אל התבנית בלחיצות קלות וחותכים את קצוות הבצק שמעל לקצות התבנית. 3. מערבבים את התפוחים עם יתר החומרים ( סוכר, קוקוס, קינמון, קורנפלור) ומסדרים בתבנית. 4. מרדדים את הכדור השני (המכסה), מכסים את המלית ומהדקים את הקצוות. 5. דוקרים עם מזלג את המכסה כדי לאפשר יציאת אדים (מומלץ לחורר בצורה אחידה ויפה את כל המכסה). 6. אופים בתנור בחום 180 מעלות כ- 50 דקות עד שהבצק מקבל צבע חום-צהוב. 7. מקררים לטמפ' החדר לפני ההגשה (אך אפשר להגיש מחומם מעט) מומלץ להגיש בתוספת של כדור גלידת וניל

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
פשטידת תפו"א מבוקובי
rivkas15:03 26/02/2010
הורי ז"ל יוצאי בוקובינה. אמי ז"ל היתה מכינה את פשטידת תפו"א (טוץ) עם שמרים. האם ידוע לך כיצד מכינים את הפשטידה הזאת עם שמרים. אני מחפשת את המתכון שנים ומצטערת שלא למדתי בזמנו מאמי ז"ל כיצד להכין. אשמח ךתשובתך המהירה. ותודה מראש רבקה

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
פשטידת תפוחי אדמה
חביבה11:11 27/02/2010
במדור פשטידות ומאפים יש מתכון לפשטידת טוץ' אך ללא שמרים. אם בכל זאת את מעונינת במתכון עם שמרים אני מצרפת לך לינק למתכון כזה מתוך אתר טעמים של צחי בוקששתר וכן עוד לינק מפורום בחברותא... מקווה שלזה התכוונת. בהצלחה,

 קישורים :
   אתר טעמים
   פורום בחברותא ובניחותא

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
מתכון לקנישס
limor7312:55 08/09/2009
יש מצב לקבל מתכון לקנישס תפוא, אני יודעת שצריך לטגן הרבה בצל בשביל זה

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
ת: מתכון לקנישס
חביבה14:20 08/09/2009
יש מצב כמובן, אבל המתכון כבר קיים במדור מאכלי בשר עמוד 2 בשם "לביבות מבצק תפוחי אדמה במילוי כבד עוף ובשר.. וכן גם "לביבות בטטה/תפוא במילוי בשר. המתכון הקודם היה עד אתמול בעמוד הבית כמתכון השבוע - רק צריך לבדוק באתר. פשוט לא נתתי להם את השם "קנישס" .. יש עוד מאפה של תפוא עם בצל שנקרא באותו שם ואותו תמצאי במדור מאפים ופשטידות. איך שלא יהיה מקווה שזה מה שחיפשת.

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
אייסיק פלאש עם צימוק
limor7317:27 07/09/2009
כשההייתי קטנה סבא שלי היה מכין תבשיל בשר עם צימוקים בשם אייסיק פלאש אשמח לקבל את המתכון אני רק יודעת שזה היה כנראה עשוי מבשר מס' 8 וברוטב אדום וצימוקים

צפיה בהודעה בעמוד נפרד
ת: אייסיק פלאש עם צימוק
חביבה21:37 07/09/2009
ללימור, את מוזמנת להיכנס למדור מאכלי בשר. המתכון הראשון שם הוא בשר חמוץ מתוק- אייסיג פלייש. אני מקווה שזה המתכון שהתכוונת אליו. הרוטב המתקבל סמיך ועשיר ובצבע חום אדמדם .

בחר עמוד :
7 6 5 4 3 2 1
- הודעה ללא תוכן - הודעה מקורית - תגובה להודעה
לחיצה על הריבוע תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד