חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה


טיפים לבישול ואפייה

יכולתי לכתוב רשימה של טיפים אבל הרשת מלאה בהם - רק לחפש ומוצאים.. אני חושבת שכמו כל דבר בחיים
גם בבישול ואפייה הכל מתחיל בחשיבה ובסדר הנכון.

להלן חלק מה"הגיגים" שלי בנושא:

א.לפני שמתחילים בהכנת מאכל או מאפה כלשהו כדאי להכין את כל המרכיבים על השיש ורצוי לפי סדר הכנסתם.

ב.על מנת לא לשכוח שום פרט רצוי גם שהמתכון יהיה לפניכם, ולא בושה להציץ בו מדי פעם - להבטיח שלא
שכחנו שום פרט, שולי ככל שיהיה , אבל חשוב.

ג. כדאי לבשל לפי העונות - כך נבטיח שהירקות והפירות הם בשיא בשלותם וטעמם וזה כמובן יתבטא גם
בטיב המאכלים.

ד. והכי חשוב, לדעתי, מה שאנחנו חושבים ומרגישים עובר לאוכל שאנו מבשלים. כך שרצוי לשחרר מחשבות
שליליות ו"מצב רוח" ולחשוב חיובי.. - כי "אוכל מכינים באהבה או לא מכינים בכלל".

לסיכום - אוכל פשוט הוא האוכל הטעים ביותר, במיוחד אם הוכן מתוך כוונה ואהבה.