|
מתכון זה הוגש ע"י ענת עובד לרשימת המתכונים המלאה של ענת עובדשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 2 קופסאות טונה
1 חבילת ספגטי ארוך
1 בצל קצוץ
3 עגבניות בשלות וקצוצות
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
1 קופסאת רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
מעט מים לדילול הרוטב
| | אופן ההכנה: | 1. מטגנים את הבצל עד להזהבה
2. מוסיפים את הטונה ומערבבים כחצי דקה
3. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ - 5 דקות
4. מוסיפים את התבלינים, הרסק והמים ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.
5. מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומוסיפים לרוטב מערבבים ומגישים מיד.
בתאבון!!!
| | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |