שם המתכון: |
|
החומרים הדרושים: |
החומרים לעוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס קמח אוסם
100 ג"ר אגוזים טחונים
החומרים למילוי:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
להקציף יחד ולמרוח בין שני חצאי העוגה.
החומרים לציפוי:
100-150 ג"ר שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
להמיס ולשפוך על העוגה.
|
|
אופן ההכנה: |
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר להוסיף בבחישה את החלמונים, הקמח והאגוזים.
לאפות בחום בינוני כ-30 דקות. כדאי למרוח את התבנית ולקמח כי זה עוזר כשרוצים להוציא את העוגה מהתבנית.
לקרר ולחצות ל-2.
להכין את המילוי ולמרוח בין השכבות. לשפוך את הציפוי על העוגה ולקרר.
|
|
טיפים מיוחדים: |
כדאי לפזר מעל אגוזים קצוצים.
כדאי להפוך את העוגה לאחר האפייה – כשהצד התחתון יהיה למעלה על מנת שיספוג יותר את ציפוי השוקולד
|
|
רמת הקושי: |
2 |