שם המתכון: |
לחם - מיוחד להכנה באופה לחם | |
|
החומרים הדרושים: |
500 מ"ל מים חמימים
2-3 כפות שמן קנולה
2-3 כפות אבקת חלב
200 גר' קמת שיפון (שטיבל)
1/2 2 כפיות מלח
600 גר' קמת לחם (שטיבל)
2 כפות סוכר חום
1/2 2 כפות שמרים יבשים |
|
אופן ההכנה: |
את שני סוגי הקמח מערבבים יחד ומנפים.
מכניסים למיכל האופה את החומרים לפי סדר ברשימה.
לכוון את המכשיר לתכנית Basic לצבע הרצוי - בהיר , בינוני או כהה . |
|
טיפים מיוחדים: |
לשים לב שהמלח לא יבוא במגע עם השמרים
|
|
רמת הקושי: |
1 |