|
מתכון זה הוגש ע"י רון לשם לרשימת המתכונים המלאה של רון לשםשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 330 מ"ל בירה לבנה (מומלץ בחום סאן מיגל)
4 כפות סוכר
¾2 כוסות קמח תופח
½ כוס גבינת צ`דר או גבינה קשה אחרת, מגוררת
6 כפות חמאה נמסה | | אופן ההכנה: | 1. יוצקים את הבירה לקערה גדולה ומניחים לבועות להתנדף. מוסיפים את הסוכר.
2. מוסיפים קמח וגבינה ומערבבים לבצק גס וגבשושי. אל תמשיכו לערבב ואל תשאפו לבצק חלק.
3. יוצקים לתבנית מאורכת משומנת היטב, ועל הבצק יוצקים את החמאה המומסת.
4. מחממים תנור ל - 190 מעלות צלזיוס (חום גבוה) ואופים שעה. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה. | | טיפים מיוחדים: | מאפים | | רמת הקושי: | 3 |
| | | |