|
מתכון זה הוגש ע"י אילנית כץ לרשימת המתכונים המלאה של אילנית כץשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 חבילה של אטריות שבלולים
1 שמנת מתוקה
1 בצל קצוץ
מלח, פלפל, זעתר
שמן זית לטיגון
100 גרם חמאה או מרגרינה | | אופן ההכנה: | מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים מהמים ומוסיפים להן את החמאה, מערבבים ומכסים.
מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה ומוסיפים לו את הזעתר.
יוצקים את השמנת המתוקה ומבשלים דקה או שתיים ומורידים מהאש.
מסדרים את האטריות והחמאה בצלחת הגשה ויוצקים מעל את רוטב הבצל/שמנת.
| | טיפים מיוחדים: | אפשר לפזר מעל מעט גבינת קשקוול מגוררת. טעים! | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |