מערבבים בקערה חצי מכמות הסוכר עם 3 גביעי הגבינה תוך כדי יש להוסיף את הפודינג, ותמצית הווניל עד לתערובת אחידה.
בקערה נפרדת יש לערבב את השמנת עם הסוכר שנותר יש לערבב היטב מכיוון שהסוכר לא נמס.
בקערית נפרדת יש לערבב את הג'לטין עם כוס מים רותחים גם כאן יש לבחוש היטב ורצוי לא להריח...
לאחר מכן להעביר את כל התערובות לתערובת אחת אחידה וחלקה.
לשפוך לתוך תבנית עמוקה לכסות ולהכניס למקפיא ל 5 שעות לפחות. לאחר מכן ניתן לפזר מעל העוגה מה שרוצים כגון אוכמניות , תותים , אפרסקים , אננס מה שבא לכם..
לשמור במקרר |