שם המתכון: |
ספגטי ברוטב פיטריות ונענע | |
|
החומרים הדרושים: |
פסטה צדפים
פיטריות
עלי bענע
מרק פטריות
זיתים שחורים
עגבניות מיובשות
חלב
קורנפלור
גבינה צהובה/ בולגרית |
|
אופן ההכנה: |
להכנת הרוטב:
מטגנים את הפטריות עד להשחמה מוסיפים תבלינים לפי הטעם הרבה נענע קצוצה עגבניות מיובשות וזיתים שחורים, מקפיצים מעט, מוסיפים מים ומעט חלב עם קורנפלור עד לקבלת רוטב אחיד מוסיפים לסיר את הספגטי מבשלים כ-10 דקות..
ובתיאבון! |
|
טיפים מיוחדים: |
מומלץ להוסיף תבלינים מיוחדים ככל שניתן!
|
|
רמת הקושי: |
2 |