|
מתכון זה הוגש ע"י נוית טישלר לרשימת המתכונים המלאה של נוית טישלרשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | עלי לזניה, קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות, זיתים, גבינת מוצרלה, גבינה צהובה, גבינה מלוחה, | | אופן ההכנה: | מרפדים תבנית גדולה עם העלים , שופכים חלק מהעגבניות ומעל מפזרים את הגבינות עם הזיתים, מוסיפים עוד כמה שכבות כאלה ומכניסים לתנור לחום בינוני למשך 30-40 דקות | | טיפים מיוחדים: | ניתן להוסיף בצל, פלפלים, טונה | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |