חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

מתכון זה הוגש ע"י רות יעקבסון
לרשימת המתכונים המלאה של רות יעקבסון

שם המתכון:
כופתאות מתפוחי אדמה
החומרים הדרושים:
1/2 ק"ג תפ"א שבושלו יום קודם ומרוסקים דק
150-180 גרם קמח
40 גרם חמאה
קורט מלח
1 ביצה
אופן ההכנה:
מרסקים תפו"א עד שנוצרת מחית. מוסיפים ביצה וקורט מלח, ובהדרגה את הקמח.
לשים עד שמתקבל בצק חלק וגמיש.
מניחים במקרר לכמה שעות מנוחה
אחר כך יוצרים כופתאות (ללא מילוי ואפשר עם מילוי כאוות נפשכם)
משמש טבול בסוכר, או פובידל, או פרג, אגוזים וצימוקים.
מכניסים למים רותחים ומבשלים 15 דקות.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
2