דוחסים את הגבינה דרך מסננת באמצעות כף עץ.
מוסיפים תוך כדי בחישה, המלח והביצים בשלמותן.
ממיסים החמאה ומוסיפים לעיסה.
לבסוף טיפין טיפין את הקמח.
מניחים לכמה שעות במקרר (אפשר גם עד ליום הבא).
מרתיחים מים עם כפית מלח וכף שמן.
מרטיבים את הידיים. יוצרים כופתאות ומכניסים אותן למים הרותחים. מקטינים הלהבה ומבשלים כ-15 דקות.
מוציאים בזהירות בעזרת כף מחוררת.
אפשר להגיש כופתאות הגבינה כתוספת למנה העיקרית (עם רוטב)
או כמנה אחרונה: כופתאות שטוגנו בחמאה וגולגלו באגוזים טחונים, סוכר, קינמון ופירורי לחם. |