|
מתכון זה הוגש ע"י יהודית אלוני לרשימת המתכונים המלאה של יהודית אלונישם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 חב' ספגטי
מים לבישול הפסטה
כפית מלח
מעט שמן
1/2 ק"ג בשר טחון
עגבניות מרוסקות או 700 גר' עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 בצל גדול
1/2 כוס שמן
מלח, פלפל לבן, שום, פפריקה, מרק עוף - לפי הטעם
5 כפות יין אדום יבש (אני שמה 1/2 כוס מים במקום)
ריחן קצוץ (לא חובה) טעים מאוד גם בלי | | אופן ההכנה: | להכנת הפסטה:
להרתיח מים +מלח + שמן,
להכניס את הספגטי (שלמים) ולבשל עד שרך
לסנן
להכנת הרוטב:
לחמם מעט שמן בסיר, להוסיף הבשר ולטגן עד שישחים.
לדחוף את הבשר לצידי הסיר, בעיגול שנוצר במרכז לטגן בצל, לערבב הכל יחד.
להוסיף יין (מים), עגבניות, תבלינים לפי הטעם.
לבשל על אש קטנה ובעדינות.
לבסוף אפשר להוסיף את הריחן הקצוץ. | | טיפים מיוחדים: | המתכון קל להכנה, פשוט וטעים מאוד | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |