שמים 1/2 כוס מים במיקסר להקצפה מפזרים מעל את הג'לטין, לעזוב לא להפעיל את המיקסר. עכשיו לשים את 1/2 כוס המים הנותרים בסיר, להוסיף את אבקת הסוכר ואת סירופ התירס ולהניח על האש. כאשר זה מתחיל לרתוח לכסות במיכסה ל-3 דקות ,להוריד את המיכסה להוסיף את הוניל לערבב 1/2 דקה להפעיל את המיקסר מהירות נמוכה ולהתחיל להוסיף את התכולה מהסיר כשזה חם לאט בזרם דק וכשמסיימים להעביר למהירות גבוהה ל15 דקות [חמש עשרה דקות שלמות!]. לשים בכלי עד שמתקשה ,לחתוך לקוביות וזהו מוכן. |