חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

מתכון זה הוגש ע"י נירי אלרט
לרשימת המתכונים המלאה של נירי אלרט

שם המתכון:
פסטה לילדים
החומרים הדרושים:
500 גר' ספגטיני.
150 גר' רסק עגבנית.
1 כפית שטוחה מלח.
2 כפות גדושות סוכר.
1 שן שום כתושה, לא חייב .
3 כפות שמן , איזה שאוהבים.
מים.
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הספגטיני לפי הוראות היצרן. עד שהם רכים.
2. בזמן בישול הפסטה . בסיר מחממים שמן,רסק עגבניות,מלח וסוכר עד שמיטגן קצת.
3. מוסיפים 1.5 כוסות מים ,מביאם לרתיחה ומנמיכים את האש עד שהפסטה מוכנה.
4. מסננים את הפסטה לא שוטפים .מגבירים את האש לרוטב ואת הפסטה מעבירים לרוטב. מערבבים כך שהרוטב יעטוף את הפסטה.מכסים במכסה וסוגרים את האש.
5.אחרי 5 דקות מערבבים שוב ומכסים.
6.אחרי 5 דקות מערבבים שוב בפעם השניה ורואים שכל הרוטב ניספג בפסטה. ממתינים עוד 5 דקות. שוב מערבבים ומגישים להנאת הילדים.
טיפים מיוחדים:
לילדים קטנים אפשר לשבור את הפסטה לחתיכות קטנות.
אפשר להשתמש בכול סוג של פסטה.
נישמר במקרר היטב או בהקפאה. מתחמם היטב במיקרוגל.
רמת הקושי:
1