שם המתכון: |
בצל מתובל להשבחת פירה, פתיתים או אורז | |
|
החומרים הדרושים: |
3 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות אריסה מוכנה או צילי מתוק
3 שיני שום קצוץ
אבקת מרק
כף רוטב ברבקיו
מעט שמן לטיגון |
|
אופן ההכנה: |
במחבת רחבה מטגנים את השום והבצל הקצוצים ומערבבים כל העת. בשלב שהבצל זהוב-שקוף מוסיפים את האריסה, רוטב הברבקיו, אבקת מרק ומעט מים. ממשיכים לבשל מכוסה עוד מספר דקות על אש נמוכה. |
|
טיפים מיוחדים: |
מגישים בנפרד או על קערה מלאה באורז לבן/פירה/פתיתים
הגיוון משדרג את המראה והטעם ומשווה לו חגיגיות. |
|
רמת הקושי: |
1 |