חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

מתכון זה הוגש ע"י ריקי ברוך
לרשימת המתכונים המלאה של ריקי ברוך

שם המתכון:
בצל מתובל להשבחת פירה, פתיתים או אורז
החומרים הדרושים:
3 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות אריסה מוכנה או צילי מתוק
3 שיני שום קצוץ
אבקת מרק
כף רוטב ברבקיו
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מטגנים את השום והבצל הקצוצים ומערבבים כל העת. בשלב שהבצל זהוב-שקוף מוסיפים את האריסה, רוטב הברבקיו, אבקת מרק ומעט מים. ממשיכים לבשל מכוסה עוד מספר דקות על אש נמוכה.
טיפים מיוחדים:
מגישים בנפרד או על קערה מלאה באורז לבן/פירה/פתיתים
הגיוון משדרג את המראה והטעם ומשווה לו חגיגיות.
רמת הקושי:
1