|
מתכון זה הוגש ע"י שרה לבוצ'קין לרשימת המתכונים המלאה של שרה לבוצ'קיןשם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 7- ביצים
2- כוסות מים
2- כפות קמח מצות
1- כף ברנדי
1- כף תמצית וניל
5- כפות ריבת משמש
1- מיכל שמנת מתוקה
2- כפות סוכר | | אופן ההכנה: | את הביצים והמים - לערבב במג'ימיקס עד לקבלת תערובת בהירה וסמיכה, במהירות גבוהה.
להוסיף תוך כדי בחישה ביד;
קמח מצות. ברנדי, תמצית וניל.
להכניס הכל לתבנית אפיה, לאפות כ-40 דק' בחום בינוני.
לאחר שהתקרר;
להמיס את הריבה ולמרוח מעל העוגה,
להקציף את השמנת מתוקה + הסוכר ולמרוח מעל.
להחזיק בקרור עטוף בנילון נצמד עד להגשה. לפני ההגשה ניתן להפריד את העוגה מהתבנית הקפיצית ולהעביר לצלחת הגשה.
העוגה מדהימה ועשירה ולכן ניתן להגישה לא רק בפסח. | | טיפים מיוחדים: | ניתן למרוח כל ריבה חמוצה אחרת שנמצאת ברשותכם - אוכמניות,תותים,תפוזים -לפי טעמכם האישי. במקום ברנדי אפשר להשתמש בשרי.
העוגה מתאימה לכל אירוע. חגיגית מאד. | | רמת הקושי: | 2 |
| | | |