|
מתכון זה הוגש ע"י בטי יוסף
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 חבילה ספגטי ארוך
לרוטב :
1 שמנת מתוקה
1 בצל קצוץ
1 כפית אבקת שום
חצי כוס מים
פיטריות חיות כ 5 יחידות פרוסות
4 כפיות יין לבן חצי יבש
1 עגבנייה קצוצה
מלח ופילפל לפי הטעם | | אופן ההכנה: | מטגנים את הבצל עד היותו צהבהב לאחר מכן מוסיפים את העגבניה והפיטריות .
לאחר הטיגון מוסיפים את השמנת ,היין, אבקת שום ,המים והתבלינים ומשאירים על אש נמוכה תוך כדי עירבוב כ- 15 עד 20 דקות.
במקביל נעשה הפסטה (עדיפות לפסטה מקלות רגיל ). יוצקים את הרוטב על הפסטה ומחממים בסיר כ 5 דקות נוספות. ומגישים ....
בתאבון
| | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 2 |
| | | |