|
מתכון זה הוגש ע"י בלהה לוי לרשימת המתכונים המלאה של בלהה לוישם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 חבילה כרוב קצוץ
2-3 גזרים מרוסקים או חצי חבילה גזר (גפרורים)
פלפל חריף (חתיכות) לפי הטעם
עלי סלרי בהיר ו/או גבעולי שמיר
מלח (כפית שטוחה לכל כוס וחצי מים)
חומץ (שליש כוס לכל ליטר מים) | | אופן ההכנה: | מערבבים את כל הירקות, מכניסים לצנצנת זכוכית, מוסיפים מים מהולים במלח וחומץ. מכסים את הירקות בנוזלים, משהים יומיים במקום חמים (אפשר על אדן חלון) ואחר כך יש לאחסן במקרר | | טיפים מיוחדים: | אפשר להוסיף חתיכות גדולות של מלפפונים, פלפל ירוק רגיל וכו..
לטעום כעבור יום ולהוסיף מלח או חומץ לפי הצורך | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |