להכניס את הכרובית בתוך שקית נילון - למיקרוגל למשך כ-4 דק'. לצנן, לאחר מכן לפורר אותה לפרחים בינונים. את פטריות היער לחתוך לחתיכות בינוניות.
לטגן את הבצל במחבת עמוקה ורחבה במעט שמן קנולה או זית.[אני משתמשת בשמן זית משובח] עד שיזהיב. להוסיף את הפטריות ואח"כ את פרחי הכרובית. לערבב בקלות. להמיס את 2 התיבוליות ואב' המרק במעט מים חמים ולצקת על התבשיל. להוסיף את הפלפל שחור גרוס. אב' השום, ופטרוזיליה.
לערבב שוב בעדינות ולהוסיף מעט מים חמים לתבשיל רק על מנת לשמור שלא ידבק. להנמיך את האש לחום נמוך ומדי פעם לא לשכוח לערבב.
משך הבישול כ-40 דק' לערך, התבשיל מקבל צבע כהה מהפטריות.
להגיש חם ולפזר מעל פטרוזיליה טריה קצוצה דק.
מצויין כתוספת לכל ארוחה. |