חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
ארטישוק ירושלמי בתנורלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף
1 בצל פרוס
מלח, פלפל לבן, זעתר יבש, עלי רוזמרין
2-3 שיני שום פרוסות
שמן זית

מים עם מיץ לימון למניעת השחרה של הארטישוק
אופן ההכנה:
שמים בתבנית את הארטישוקים עם התבלינים ועשבי התיבול, הבצל
ושמן הזית ואופים כחצי שעה בתנור בחום של כ-180 מעלות, בודקים
שהירקות התרככו. אם לא ממשיכים לאפות עוד מספר דקות עד לריכוכם.

מתאים להגשה עם דגים או בשר/עוף. ניתן להגיש פושר או חם.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1