חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
אפונה גזר ואספרגוס
החומרים הדרושים:
300 גרם אפונה קפואה (סנפרוסט) או מקופסא
3-4 גזר טרי חתוך לקוביות
300 גרם אספרגוס טרי או מקופסא
מלח, פלפל, קורט סוכר
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן זית
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
לבשל את האפונה הקפואה ולסנן מהמים.

את האספרגוס לחתוך לקטעים של 3 ס"מ.

לטגן את הבצל בשמן זית להזהבה, להוסיף לו את הגזר, להוסיף כחצי כוס מים ולאדות כ-15 דקות.

להוסיף את האפונה והאספרגוס, לערבב עם הגזרים, לתבל ולבשל בסיר מכוסה עוד כ-15 דקות.

לפזר פטרוזיליה על התבשיל ולהגיש
טיפים מיוחדים:
מתאים להגשה עם צלי עוף, או בקר.
רמת הקושי:
1