|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 3-4 בטטות בקליפה שטופות היטב
1-2 בצלים פרוסים
קורט קינמון
1 כף זעתר יבש
מלח, פלפל
3-4 כפות שמן זית | | אופן ההכנה: | את הבטטות לבשל במיקרוגל כ-8 דקות, לריכוך חלקי. לפרוס אותן
לעיגולים רחבים, לתבל בתבלינים ושמן זית, לפזר פרוסות בצל ולהכניס
לתנור חם 180 לכ-30 דקות או עד שהן רכות לגמרי והבצל הזהיב. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | שבועות,פסח,חנוכה |
| | | |