|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
1-2 בצלים קצוצים
חופן פטרוזיליה/שמיר קצוצים
1 שמנת לבישול 15%
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל
שמן זית לטיגון
כ-6 כוסות מים חמים לכיסוי הפטריות | | אופן ההכנה: | להזהיב את הבצל בשמן זית, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן על אש
קטנה כ-5 דקות.להוסיף את המים החמים, אבקת מרק ולהביא לרתיחה
נוספת. להקטין את האש ולבשל עוד כ-15 דקות. להוסיף את השמנת
תוך כדי בחישה, ולכבות. להוסיף את השמיר/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | פסח |
| | | |