חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מרק פטריותלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1 סלסלה פטריות שמפיניון פרוסות
1-2 בצלים קצוצים
חופן פטרוזיליה/שמיר קצוצים
1 שמנת לבישול 15%
1 כף אבקת מרק פטריות
מלח, פלפל
שמן זית לטיגון
כ-6 כוסות מים חמים לכיסוי הפטריות
אופן ההכנה:
להזהיב את הבצל בשמן זית, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן על אש
קטנה כ-5 דקות.להוסיף את המים החמים, אבקת מרק ולהביא לרתיחה
נוספת. להקטין את האש ולבשל עוד כ-15 דקות. להוסיף את השמנת
תוך כדי בחישה, ולכבות. להוסיף את השמיר/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
פסח