|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 500 גרם בשר לגולש חתוך לקוביות
2-3 עצמות בקר נקיות
1 בצל פרוס
1 כרשה שטופה ופרוסה
2-3 שיני שום כתושות
3-4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
2 שורשי פטרוזיליה קלופים ופרוסים
1 סלרי שטוף וחתוך לקוביות
1 פלפל אדום או צהוב פרוס
1/2 כוס מיץ עגבניות
2 עגבניות
2 גזרים פרוסים
1 לפת/קולורבי חתוכים לקוביות
1 קישוא פרוס
שמן זית או קנולה לטיגון
6 כוסות מים רותחים
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה או חריפה
2 עלי דפנה
1/4 כפית גרגרי כוסברה כתושים
מלח, פלפל שחור
2-3 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית בהראט
1 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט | | אופן ההכנה: | מטגנים במחבת את הבצל,שום והכרשה בשמן זית או קנולה עד הזהבה,
מוציאים ומעבירים לסיר. מזהיבים את קוביות הבשר ומשחימים אותן
ומעבירים לסיר המרק. את העצמות מרתיחים בסיר קטן ומקפים את
הקצף. נפטרים מהמים ואת העצמות מוסיפים לסיר הגולש.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ויתר הירקות, את המים הרותחים,
רסק העגבניות והתבלינים ומבשלים כשעה או עד שהבשר מתרכך.
את תפוחי האדמה מוסיפים לקראת גמר הבישול. | | טיפים מיוחדים: | ניתן לקצר את התהליך על ידי שימוש בסיר לחץ. | | רמת הקושי: | 3 |
| | | |