חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מרק בשרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
1.5 ק"ג אסאדו או נתח צוואר חתוך לקוביות גדולות
1-2 בצלים
1 כרישה
3 גזרים
שורש סלרי +עלים
שורש פטרוזיליה +עלים
צרור שמיר
1-2 עלי דפנה
3-4 גרגרי פלפל אנגלי
1-2 כף אבקת מרק עוף
מים לכיסוי הבשר והירקות
אופן ההכנה:
בסיר נפרד מניחים את קוביות הבשר ומכסים במים . מביאים לרתיחה
ומקפים את הקצף.

בסיר שני שמים את הירקות הנקיים ומים לכיסוי. שוב- מביאים לרתיחה
ומקפים את הקצף. מאחדים לסיר אחד את הבשר והירקות , מוסיפים
את התבלינים ומבשלים על אש קטנה כשעתיים או עד שהבשר מתרכך.
אם משתמשים בסיר לחץ המרק מוכן אחרי כשעה מרגע יציאת האדים.

2 צורות הגשה:

1. מגישים הכל בצלחת אחת.- "הכל כלול"
2. מגישים את המרק וחלק של הירקות עם קרוטונים או שקדי מרק,-
ואת הבשר עם יתר הירקות בנפרד.

תבשיל מאוד מומלץ למזג אויר קריר..
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
פסח,סוכות,ראש השנה