חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
פיצה של אטריות
החומרים הדרושים:
1/2 חבילה אטריות בינוניות
50 גרם חמאה מומסת או שמן זית לאטריות
2 כפות שמן זית לציפוי
1 ביצה
1 קופסא רסק עגבניות
1 שן שום מעוד
1 עגבניה פרוסה
150 גרם גבינת קשקוול מגוררת
1 קופסא אנשובי או ממרח אנשובי
חופן עלי ריחן קצוצים
חופן עלי אורגנו קצוצים
10 זיתים שחורים מגולענים
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות, לסנן, לערבב עם חמאה או שמן זית, להוסיף את הביצה.

להניח את האטריות בתבנית משומנת.

לערבב רסק עגבניות עם 2 כפות שמן זית ותבלינים ולמרוח על האטריות. לסדר את העגבניות מלמעלה ולפזר גבינה. לסדר זיתים ואנשובי.

לאפות בתנור חם בחום בינוני-גבוה 220 מעלות כ-15 דקות, או עד שהגבינה תימס והאטריות יזהיבו בקצוות.
טיפים מיוחדים:
מצויין לארוחת ערב או כחלק מארוחה חלבית.
רמת הקושי:
1