|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1/2 חבילה אטריות בינוניות
50 גרם חמאה מומסת או שמן זית לאטריות
2 כפות שמן זית לציפוי
1 ביצה
1 קופסא רסק עגבניות
1 שן שום מעוד
1 עגבניה פרוסה
150 גרם גבינת קשקוול מגוררת
1 קופסא אנשובי או ממרח אנשובי
חופן עלי ריחן קצוצים
חופן עלי אורגנו קצוצים
10 זיתים שחורים מגולענים
מלח, פלפל | | אופן ההכנה: | לבשל את האטריות, לסנן, לערבב עם חמאה או שמן זית, להוסיף את הביצה.
להניח את האטריות בתבנית משומנת.
לערבב רסק עגבניות עם 2 כפות שמן זית ותבלינים ולמרוח על האטריות. לסדר את העגבניות מלמעלה ולפזר גבינה. לסדר זיתים ואנשובי.
לאפות בתנור חם בחום בינוני-גבוה 220 מעלות כ-15 דקות, או עד שהגבינה תימס והאטריות יזהיבו בקצוות. | | טיפים מיוחדים: | מצויין לארוחת ערב או כחלק מארוחה חלבית. | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |