|
שם המתכון: | פסטה ברוטב עגבניות של דנה | |
| החומרים הדרושים: | 250 גרם פסטה מסוג שאהוב עליכם
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1 קופסא עגבניות מרוסקות או 3 עגבניות קצוצות
1 כף זעתר
צרור עלי ריחן קצוצים
פלפל אדום חריף קצוץ (אם אוהבים)
חופן עלי טימין, אורגנו טריים
3-4 עלי מרווה טריים קצוצים
קורט סוכר
1 כף סוייה
קורט מלח (אם צריך, כי הסוייה מלוחה)
| | אופן ההכנה: | מזהיבים בשמן את השום הפרוס, מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול ובוחשים דקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים כ-5 דקות.
בינתיים מרתיחים את הפסטה בהרבה מים עם מלח, מסננים, מעבירים לכלי ושופכים עליה את רוטב העגבניות. מערבבים,
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך ומגישים מיד.
| | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |