|
שם המתכון: | מאפה גבינות ויוגורט (פלצ'ינטה) | |
| החומרים הדרושים: | 1 חבילה בצק עלים מחולקת ל-2
או 4-6 עלי מלוואח
1 גביע גבינה לבנה 5%
1 גביע קוטג' 5%
1 ריבוע גבינה בולגרית מפוררת
1 קופסא (250 גרם) גבינת לבאנה 5%
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת
2 ביצים טרופות
1 גביע יוגורט 3%
מלח,פלפל, זעתר, ריחן קצוץ
לציפוי:
2 ביצים
1 יוגורט
1 שמנת לבישול 15%
קורט מלח | | אופן ההכנה: | משטחים בתבנית מחצית הבצק, מחוררים במזלג ואופים בתנור שחומם
מראש ל-200 מעלות למשך כ-10 דקות.
מערבבים את כל הגבינות עם ביצים,יוגורט ותבלינים ויוצקים על הבצק.
מכסים במחצית הבצק השנייה ומכניסים שוב לתנור לאפייה בחום 200
מעלות עד שמזהיב.
בוחשים את מרכיבי הציפוי. מוציאים מהתנור את המאפה ויוצקים עליו
את הציפוי.
מחזירים לתנור לעוד 10-12 דקות או עד שמזהיב.
מגישים חם או פושר. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |