חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מאפה בצק עלים עם תרד וגבינות - צ'יקורלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
400 גרם בצק עלים מוכן


למלית:
______
300 גרם עלי תרד טרי ומנוקה
3 כפות שמן לטיגון
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1 גביע קוטג'
100 גרם גבינת קשקוול מגוררת
פלפל שחור
1 ביצה

לציפוי - 1 ביצה טרופה וסומסום או קשקוול מגורר
אופן ההכנה:
מטגנים את עלי התרד עד שהם "נובלים" ומתרככים. מצננים.

מערבבים את כל הגבינות, מוסיפים ביצה ותרד, פלפל.

מחלקים את הבצק ל4-6 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק. ממלאים
כל עלה במלית, ומגלגלים אותו לצורת גליל, ומסביב לעצמו שיראה
כקונכיה של שבלול. כך עושים עם יתר החלקים.
מצפים בביצה טרופה ומפזרים סומסום או קשקוול מגורר.

אופים בתנור חם 190 מעלות כ-25 דקות. מגישים חם עם סלטים שונים.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
שבועות