חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
ליקר תפוז סיני (קומקוואט)
החומרים הדרושים:
500-600 גרם תפוזונים שטופים
2 כוסות סוכר לבן או חום
1.5-2 כוסות מים
1 בקבוק וודקה לימון/או ברנדי
אופן ההכנה:
שוטפים את התפוזונים וחורצים כל אחד או דוקרים במזלג.
מרתיחים מים עם סוכר, מוסיפים את התפוזונים ומבשלים כ-20 דקות.
מוציאים את התפוזונים ושמים אותם בצנצנת זכוכית וממשיכים לבשל
את הסירופ עד להסמכתו. מצננים מעט ומוסיפים את הווטקה לסירופ,
ושופכים הכל על התפוזונים. סוגרים הרמטי. מדי יום מנערים את
הצנצנת.
מחכים כ-3-4 חודשים לפני ששותים .
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1