חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
גלילות סלמון מעושן במילוי ביצים, בצל ותפ"אלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
כ-400 גרם סלמון מעושן פרוס
קיסמי עץ לסגירת הגלילות
למילוי:
2-3 ביצים קשות פרוסות
2-3 תפוחי אדמה מבושלים ופרוסים
1 בצל פרוס לטבעות
חופן שמיר קצוץ
כפית חרדל
1/4 כוס חומץ
מיץ מחצי לימון
פלפל לבן, מלח
2-3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המלית עם התבלינים, לימון, חומץ ושמן ומשהים
מספר דקות לספיגת הטעמים.

לוקחים בכפית מהמלית ושמים בקצה של פרוסת סלמון מעושן.
מגלגלים לרולדה קטנה וסוגרים עם קיסם.ממשיכים כך עד גמר פרוסות
הסלמון. מניחים על מגש.

אפשר להגיש ליד הגלילות קצת מהמלית אם נשאר.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1