|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 2 חצילים חתוכים לפרוסות דקות
2-3 ביצים טרופות עם כף או שתיים של מים
100 גרם פירורי לחם או יותר או קמח מצה בפסח
מלח,פלפל
שמן קנולה לטיגון( + כף או שתיים שמן זית
בתחילת הטיגון) או שמן זייתולה | | אופן ההכנה: | לפזר מלח על פרוסות החצילים ולהשאיר אותם כך כשעה. לנגב את
הפרוסות וליבש אותן. לטבול כל פרוסה בפירורי לחם/קמח מצה,
ביצה טרופה ושוב בפירורי לחם/קמח מצה ולטגן כל צד בשמן חם
עד הזהבה.
להניח על מגבת נייר לספיגת השמן העודף.
להגיש חם אם פושר בלוית רוטב טחינה, או יוגורט. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | שבועות |
| | | |