חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
חצילים מטוגניםלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
2 חצילים חתוכים לפרוסות דקות
2-3 ביצים טרופות עם כף או שתיים של מים
100 גרם פירורי לחם או יותר או קמח מצה בפסח
מלח,פלפל
שמן קנולה לטיגון( + כף או שתיים שמן זית
בתחילת הטיגון) או שמן זייתולה
אופן ההכנה:
לפזר מלח על פרוסות החצילים ולהשאיר אותם כך כשעה. לנגב את
הפרוסות וליבש אותן. לטבול כל פרוסה בפירורי לחם/קמח מצה,
ביצה טרופה ושוב בפירורי לחם/קמח מצה ולטגן כל צד בשמן חם
עד הזהבה.

להניח על מגבת נייר לספיגת השמן העודף.

להגיש חם אם פושר בלוית רוטב טחינה, או יוגורט.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
שבועות