|
שם המתכון: | דג פורל מטוגן ברוטב יין לבן ושמנת מתוקה | |
| החומרים הדרושים: | 2-4 דגי פורל
1/2 כוס שמן זית
50 גרם חמאה
3/4 כוס יין לבן חצי יבש
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם.
לקישוט:
_______
פטרוזיליה קצוצה
פרוסות לימון | | אופן ההכנה: | לחמם במחבת שמן זית וחמאה, להכניס את הדגים לטיגון מהיר של דקה מכל צד ולהוציא על צלחת.
להוסיף למחבת יין לבן ושמנת מתוקה, לתבל במלח ופלפל, לבחוש קלות. להכניס חזרה את הדגים ולטגן 4 דקות מכל צד.
לקשט עם פטרוזיליה קצוצה ופרוסות לימון.
להגיש עם פירה תפוחי אדמה או ממליגה (ראה תוספות). | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |