|
שם המתכון: | "גלידת"מוס פטל ורוד -דיאט וללא סוכר | |
| החומרים הדרושים: | 250גרם שמנת מתוקה 38% או צמחית 24%
200 גרם (1 גביע) גיל 3% , או גביע יוגורט אקטיביה
4 שקיות "מתוק וקל"
300 גרם פטל קפוא או טרי | | אופן ההכנה: | מקציפים את השמנת מתוקה לקצפת ושומרים במקרר.
מרסקים במעבד מזון את הפטל עם הסוכר למחית. מוסיפים את גביע ה"גיל" ומערבלים בפולסים .
מאחדים את שתי התערובות בעדינות בתנועות קיפול (צורת 8)
לקבלת תערובת אחידה או כמעט אחידה. אני אוהבת שנוצרת
דוגמת שיש לבן-ורוד ...
יוצקים לתבנית סיליקון אינגליש קייק או לתבנית כתר ומקפיאים.
כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים למקרר. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | ראש השנה,סוכות,שבועות,פסח |
| | | |