חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
גלידת בננות בטטה סגולה וקרם קוקוס ללא סוכרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
200 גרם בננות קפואות
כ-300 גרם בטטה סגולה קלופה חתוכה ומבושלת
3/4 כוס סוכרלוז
קורט מלח
1 כף BENEFIBER
1/3 כוס מיץ לימון/ליים +קליפה מגוררת
1/3 כוס סירופ אגאבה
1/3 כוס שמן זית
400 מ"ל קרם קוקוס (עם המים)
אופן ההכנה:
טוחנים סוכרלוז עם המלח והBENEFIBER.

מרסקים בננות עם הבטטות, מוסיפים תערובת הסוכרלוז, מיץ לימון,
סירופ אגאבה ושמן זית ומעבדים לקרם. לבסוף מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבלים לקרם אחיד.

יוצקים למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות. לאחר כחצי שעה מתקבלת
גלידה רכה וטעימה. מעבירים לקופסא אטומה ושומרים במקפיא.

מוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
סוכות,שבועות,פסח,ראש השנה