שם המתכון: |
גלידת בננות וגנאש שוקולד לבן עם מנגו | |
|
החומרים הדרושים: |
2-3 בננות קפואות חתוכות
כ-300 גרם מנגו טרי או קפוא קלוף וחתוך
1/2 כוס סוכרלוז
250 מ"ל שמנת להקצפה 38% (1 קופסא)
170 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (2 טבלאות) |
|
אופן ההכנה: |
מחממים שמנת לנקודת רתיחה ומכבים את האש. מוסיפים את קוביות
השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס לגמרי. מצננים.
בינתיים מעבדים במיקסר את הבננות עם המנגו והסוכרלוז לתערובת
אחידה. מוסיפים את הגנאש ושוב מעבדים לקרם אחיד.
יוצקים לקופסא ומקפיאים. מפשירים כרבע שעה לפני ההגשה. |
|
טיפים מיוחדים: |
|
|
רמת הקושי: |
1 |
מתכון זה מתאים לחגים: |
סוכות |