שם המתכון: |
גלידת בננה- ריבת חלב-קפה עם גנאש שוקולד לבן ללא סוכר | |
|
החומרים הדרושים: |
4 בננות קפואות
2-3 כפות ריבת חלב ללא סוכר
1 כפית נס קפה מומסת ב1/4 כוס מים
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
170 גרם שוקולד לבן ללא סוכר (2 חפיסות) שבור לחתיכות |
|
אופן ההכנה: |
מביאים את השמנת המתוקה לנקודת רתיחה וממיסים בה את השוקולד
הלבן עד שאין גושים. מוסיפים לו את ריבת החלב ומערבבים שוב עד
להמסה. מוסיפים את הקפה ומצננים מעט.
מרסקים את הבננות הקפואות במעבד. מוסיפים להן את תערובת הגנאש ומעבדים לתערובת אחידה.
זו כל ה"עבודה"... ויש גלידה.
מאחסנים בקופסא ומקפיאים. |
|
טיפים מיוחדים: |
רצוי להוציא כרבע שעה לפני ההגשה. |
|
רמת הקושי: |
1 |
מתכון זה מתאים לחגים: |
חנוכה,פסח |