|
שם המתכון: | גלידת בננה חמאת בוטנים עם טחינה בטעם שוקולד ללא סוכר | |
| החומרים הדרושים: | 3-4 בננות קפואות
200 גרם חמאת בוטנים טבעית B&D 1
200 גרם ממרח בטעם שקדים ללא סוכר
1/2-3/4 כוס סוכרלוז
קליפת לימון +מיץ
1 כפית תמצית וניל
1 כף סירופ אגאבה
1 גביע יוגורט 3%
200 גרם ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר | | אופן ההכנה: | מכניסים למעבד את הבננות ,סוכרלוז , וניל, קליפת לימון, מיץ , סירופ
אגאבה ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים חמאת בוטנים, ממרח בטעם
שקדים ויוגורט ומעבדים עד לקבלת קרם הומוגני.
מחצית מהקרם יוצקים לקופסא או תבנית. ליתרת הקרם מוסיפים את
ממרח הטחינה בטעם שוקולד ומאחדים לקרם אחיד. יוצקים מעל קרם
חמאת הבוטנים-שקדים.
מקפיאים ומגישים. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | שבועות,פסח,סוכות,ראש השנה |
| | | |