|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 250 גרם אגוזים קצוצים
1 כוס חלב או מים
חצי כוס סוכר לבן
חצי כוס סוכר חום או דבש
קליפה מגורדת מלימון/תפוז
1/2 כוס פירורי ביסקויט או פירורי לחם | | אופן ההכנה: | מרתיחים חלב עם סוכר ודבש תוך בחישה מתמדת ומורידים מהאש.
מוסיפים אגוזים ופירורי ביסקויט, בוחשים היטב ומצננים מעט. מורחים
על הבצק. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | שבועות,פורים,חנוכה,טו בשבט,פסח |
| | | |