שם המתכון: |
מילוי ריקוטה וקוטג' עם דובדבנים לעוגות | |
|
החומרים הדרושים: |
250 גרם ריקוטה 5%
100 גרם קוטג' (כחצי גביע)
3/4 כוס סוכר או כמוסוכר
קורט מלח
גרידת לימון/תפוז + מיץ
1 כף קינמון
קורט אגוז מוסקט
4-5 כפות קורנפלור
2-4 כפות פירורי לחם מקמח מלא
1 ביצה טרופה
150 גרם יוגורט 3% (1 גביע)
100 גרם דובדבנים מגולענים(כחצי קופסא)
4 כפות סוכר או כמוסוכר+קורט מלח
1 כפית מיץ לימון |
|
אופן ההכנה: |
משרים את הדובדבנים עם הסוכר והלימון והמלח למספר דקות.
מערבבים היטב את כל המרכיבים למילוי ולבסוף מוסיפים את
הדובדבנים. שומרים במקרר עד למילוי. |
|
טיפים מיוחדים: |
במקום דובדבנים אפשר להשתמש בפירות יער מכל הסוגים או
תות שדה בעונה, או תערובת של פירות אחרים. |
|
רמת הקושי: |
1 |