חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
מלית בשר לפשטידות, קרפלך, מאפים וכו'
החומרים הדרושים:
300 גרם בשר טחון מעורב עגל/עוף או כבדי עוף
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
קורט סודה לשתייה
מלח, פלפל, קורט קינמון, זעתר יבש, קורט בהרט
חצי חבילה פטרוזיליה/שמיר קצוצים
1 תפוח אדמה מבושל ומגורר
50 גרם צנוברים
2 כפות מיץ עגבניות
שמן זית לטיגון (2-3 כפות)
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל, מוסיפים שום קצוץ ואת הבשר הטחון, מיץ העגבניות
ומטגנים תוך ערבוב מתמיד (שלא יווצרו גושים) עד שהבשר משנה את
צבעו. מורידים מהאש, מוסיפים את תפוח האדמה המבושל, סודה לשתייה,
עשבי תיבול ותבלינים והצנוברים. מצננים היטב את המלית לפני
שמצרפים אותה לפשטידה או לבצק.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
חנוכה,פסח,סוכות,פורים,ראש השנה