|
שם המתכון: | עוגיות קצף מקמח כוסמין ללא סוכר | |
| החומרים הדרושים: | לבצק:
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3 כפות סוכר או כמוסוכר
350 גרם קמח כוסמין לבן
1/2 שקית אבקת אפייה
1 גביע יוגורט 3% או שמנת 15%
3 חלמונים
קליפה מגוררת מ-1 לימון
המלית:
3 חלבונים
1 כוס כמוסוכר
2-3 כפות פודינג וניל ללא סוכר של TUSSO
לקישוט: מעט כמוסוכר מעורב עם כף אבקת קורנפלור | | אופן ההכנה: | שמים בקערת המיקסר את החמאה וכמוסוכר ומקציפים לתערובת
קרמית. מוסיפים חלמונים, יוגורט, קליפה מגוררת, ולבסוף את הקמח
המעורב עם אבקת האפייה.מעבדים לקבלת בצק. לא לערבב יותר
מידי. מצננים כשעה שעתיים במקרר או עד למחרת.
המלית: מקציפים חלבונים עם סוכרלוז לקצף חזק ומבריק ומוסיפים את
אבקת הפודינג.
מוציאים את הבצק ומחלקים ל-2-3 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן.
מורחים את הקצף על כל עלה בצק ומגלגלים לרולדות. מקפיאים את
הרולדות ל-10 דקות או יותר. פורסים את הרולדות לפרוסות של
כ3-4 ס"מ ומעמידים אותן עם הצד החתוך כלפי מעלה בתבנית מרופדת
בנייר אפייה .
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות או עד הזהבה
בהירה.
זורים את הסוכרלוז המעורב בקורנפלור ומצננים. לאחר שהתקררו שומרים
את העוגיות בקופסא אטומה.
מתקבלות עוגיות רכות וטעימות .
טיפים מיוחדים: | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | שבועות,טו בשבט,חנוכה |
| | | |