חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
אורז עם פטריות
החומרים הדרושים:
1.5 כוס אורז שטוף
3 כוסות מים
1 קופסא פטריות טריות חתוכות
1 בצל פרוס וקצוץ
חופן שמיר/פטרוזיליה קצוצים
1 גביע שמנת לבישול 15%
1 כף מרק פטריות
מלח, פלפל
3-4 כפות שמן זית לטיגון הפטריות
אופן ההכנה:
להרתיח מים עם מלח, פלפל, וכף שמן זית. כשרותח להכניס את האורז
להביא לרתיחה ולכסות, להקטין את האש ולבשל כך כ-15 דקות.

בינתיים לטגן את הבצל הקצוץ, להוסיף לו את הפטריות תוך ערבוב מדי
פעם. אחרי שהפטריות התרככו להוסיף 1 מיכל של שמנת לבישול וכף
אחת של אבקת מרק פטריות.

לאחד את האורז עם תערובת הפטריות ולזרות מלמעלה מעט
שמיר/פטרוזיליה קצוצים ולהגיש.
טיפים מיוחדים:
במקום אורז אפשר לבשל 250 גרם פסטה ולערבב עם תערובת הפטריות.
רמת הקושי:
1