|
שם המתכון: | | החומרים הדרושים: | 1.5 כוס אורז שטוף
3 כוסות מים
1 קופסא פטריות טריות חתוכות
1 בצל פרוס וקצוץ
חופן שמיר/פטרוזיליה קצוצים
1 גביע שמנת לבישול 15%
1 כף מרק פטריות
מלח, פלפל
3-4 כפות שמן זית לטיגון הפטריות | | אופן ההכנה: | להרתיח מים עם מלח, פלפל, וכף שמן זית. כשרותח להכניס את האורז
להביא לרתיחה ולכסות, להקטין את האש ולבשל כך כ-15 דקות.
בינתיים לטגן את הבצל הקצוץ, להוסיף לו את הפטריות תוך ערבוב מדי
פעם. אחרי שהפטריות התרככו להוסיף 1 מיכל של שמנת לבישול וכף
אחת של אבקת מרק פטריות.
לאחד את האורז עם תערובת הפטריות ולזרות מלמעלה מעט
שמיר/פטרוזיליה קצוצים ולהגיש. | | טיפים מיוחדים: | במקום אורז אפשר לבשל 250 גרם פסטה ולערבב עם תערובת הפטריות. | | רמת הקושי: | 1 |
| | | |