חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
גלידת פיטאיה סגולה-בננות וקרם קוקוס ללא סוכרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
400 גרם פיטאיה סגולה ללא הקליפה
200 גרם בננות קפואות
400 מ"ל קרם קוקוס
1/3 כוס מיץ לימון+קליפה מגורדת
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס סירופ אגאבה
3/4 כוס סוכרלוז
1 כף "BENEFIBER"
קורט מלח
אופן ההכנה:
מרסקים בננות קפואות עם הפיטאיה במעבד. מוסיפים תערובת מיץ לימון,
קליפה מגורדת, שמן זית וסירופ אגאבה.

מערבבים סוכרלוז, מלח וכף "BENEFIBER" ומוסיפים לתערובת.
לבסוף מוסיפים את קרם הקוקוס ומעבדים דקה.

יוצקים את הבלילה למכונת הגלידה ומפעילים לפי ההוראות, כ-20 דקות
בערך. כשהגלידה מוכנה מעבירים לקופסא עם מכסה ושומרים במקפיא.

מוציאים כ-20 דקות לפני ההגשה.

מתקבלת גלידה בצבע סגול/ורוד זוהר עם גרעינים שחורים - פשוט יפהפיה
והכי חשוב טעימה ורכה להפליא..
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
שבועות,פסח,סוכות,ראש השנה