|
שם המתכון: | גלידת בננה-אבוקדו עם פיסטוק ללא סוכר | |
| החומרים הדרושים: | 2 בננות קפואות
1 אבוקדו מקולף ומגולען קפוא
150 גרם(1 שקית) פיסטוק
1 כוס סוכרלוז
קליפת לימון מגורדת +מיץ
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 חבילות שוקולד לבן ללא סוכר | | אופן ההכנה: | טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון. מוסיפים בננות וחתיכות אבוקדו, קליפת לימון+מיץ וסוכרלוז ומעבדים לקרם אחיד.
מביאים את השמנת לנקודת רתיחה. יוצקים על ריבועי השוקולד, משהים כדקה ומערבבים עד שהכל נמס. מצננים 5 דקות במקפיא.
יוצקים את תערובת השוקולד-שמנת לקרם הבננות-אבוקדו ומעבדים לעיסה הומוגנית.
מעבירים לקופסא אטומה ומקפיאים.
כרבע שעה לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא להפשרה חלקית .
טעים ומיוחד. | | טיפים מיוחדים: | | | רמת הקושי: | 1 | מתכון זה מתאים לחגים: | פסח,שבועות |
| | |
|