דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה
שם המתכון:
גלידת בננה-אבוקדו עם פיסטוק ללא סוכר
החומרים הדרושים:
2 בננות קפואות
1 אבוקדו מקולף ומגולען קפוא
150 גרם(1 שקית) פיסטוק
1 כוס סוכרלוז
קליפת לימון מגורדת +מיץ
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
2 חבילות שוקולד לבן ללא סוכר
אופן ההכנה:
טוחנים את הפיסטוקים במעבד מזון. מוסיפים בננות וחתיכות אבוקדו, קליפת לימון+מיץ וסוכרלוז ומעבדים לקרם אחיד.

מביאים את השמנת לנקודת רתיחה. יוצקים על ריבועי השוקולד, משהים כדקה ומערבבים עד שהכל נמס. מצננים 5 דקות במקפיא.

יוצקים את תערובת השוקולד-שמנת לקרם הבננות-אבוקדו ומעבדים לעיסה הומוגנית.

מעבירים לקופסא אטומה ומקפיאים.

כרבע שעה לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא להפשרה חלקית .
טעים ומיוחד.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
פסח,שבועות