חביבה על הצלחת 

דף הבית אודות האתר צור קשר לינקים מחשבות על אוכל
חפש מתכון הכנס מתכון מתכוני גולשים פורום יציאה

שם המתכון:
גלידת בננות חלבה ושוקולד לבן ללא סוכר+גלידת בננות קרם חרובים וריבת חלב ללא סוכרלחץ לתמונה מוגדלת
החומרים הדרושים:
4 בננות קפואות חתוכות
1 יוגורט 3%
100 גרם חלבה ללא סוכר
1/2 כוס סוכרלוז
1 כף סילאן ללא תוספת סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות ממרח בטעם שקדים ללא סוכר
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
170 גרם שוקולד לבן (2 חפיסות) שבור לקוביות

גלידת בננות קרם חרובים וריבת חלב ללא סוכר:

4 בננות קפואות
1/2 כוס סוכרלוז
1 יוגורט 3%
200 גרם קרם חרובים ללא סוכר
200 גרם ריבת חלב ללא סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
גלידת בננות ושוקולד לבן ללא סוכר:
מחממים שמנת לנקודת רתיחה ומכבים את האש. מוסיפים לה את
קוביות השוקולד ומערבבים היטב עד שאין גושים. מצננים.

מעבדים בננות וסוכרלוז במיקסר לקרם אחיד. מוסיפים חלבה ויוגורט ,
סילאן , וניל, ממרח בטעם שקדים ושוב מעבדים בפולסים עד שהכול
הומוגני. מוסיפים את גנאש השוקולד הלבן ושוב מערבבים.

מחלקים למנות בגביעים או שומרים בקופסא סגורה במקפיא.

גלידה נהדרת.

גלידת בננות קרם חרובים וריבת חלב ללא סוכר:
מעבדים את הבננות עם הסוכרלוז והיוגורט לקרם אחיד. מוסיפים את
יתר המרכיבים ומעבדים שוב.

מחלקים לגביעים או שומרים בקופסא סגורה במקפיא.

מוציאים כרבע שעה לפני ההגשה .

אפשר להגיש עם פירות העונה.
טיפים מיוחדים:
רמת הקושי:
1
מתכון זה מתאים לחגים:
ראש השנה